Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 020-6260016.
Liever afspreken? Bezoek ons kantoor in hartje Amsterdam.

Klantbeoordeling 9,2

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten
NL | EN

Wicked Grounds

Onalledaagse vergaderlocaties in de stad
Bewaar

Informatie

 • vanaf 10 personen
  ?
  Aantal personen

  De minimale groepsgrootte voor het organiseren van dit uitje.

  Bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Prijs op aanvraag
De zes locaties van Wicked Grounds in Amsterdam hebben elk een eigen uitstraling. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn geen alledaagse plekken in de stad en ze dragen bij aan een bijzondere belevenis. Plekken in de stad waar u even weg bent van de alledaagse afleiding, waar u zich laat inspireren door de inrichting, service en energie. Ruimtes waar de creativiteit floreert en barrières worden doorbroken.

The Boardroom
Een verstopt pareltje, die elke keer weer blijft verbazen. Bijzondere industriële brick walls, high end design meubelen en veel natuurlijk licht dankzij de grote lichtkoepels. Het is gelijk duidelijk, dit is geen gewone vergaderruimte. Deze inspirerende vergaderlocatie is een ervaring op zichzelf. In deze ruimte staat een 8 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 28 personen. De ruim opgezette lounge area’s en bar zijn gecreëerd voor de break-out sessies en catering momenten.

The Lounge
In deze inspirerende evenementen locatie voelt u zich direct thuis. De inspirerende setting nodigt uit om u even rustig terug te trekken, te ontsnappen aan de stadse hectiek en u te laten inspireren door de ruimte. The Lounge weet elk gezelschap te verbinden. The Lounge is 150 m2 en er is een grote bar en lounge area voor break-out sessies. Voor zakelijke events tot 120 personen is The Lounge de ideale locatie.

The Studio
Een inspirerende vergaderzaal zo mooi dat u er zou willen wonen. Een heerlijk plekje aan het water met veel natuurlijk licht en een bijzonder design waardoor u uw ogen uitkijkt. In deze ruimte laat u niks aan het toeval over, van de kunst tot inrichting. In The Studio laat iedereen zich inspireren. The Studio is 120 m2 en heeft een 6 meter lange eikenhouten tafel met ruimte voor 22 personen. Er zijn meerdere lounge area’s gecreëerd voor de break-out sessie en is er is een extra ruimte te gebruiken voor vertrouwelijke gesprekken of die belangrijke conference call.

The Warehouse
Bij geen enkele event locatie vind u zoveel creatieve vrijheid, uitdaging en mogelijkheden als in de Warehouse. De hoge lichte ruimte, de grote bijzondere ramen, industriële bar en tropische sferen doet u de buitenwereld even vergeten. The Warehouse daagt uit om te overtreffen, om eens buiten de lijntjes te kleuren. De 300 vierkante meter grote ruimte met 5 meter hoge plafonds en 100 vierkante meter grote binnentuin heeft oneindige mogelijkheden. Het biedt ruimte aan events tot 250 personen en leent zich bijzonder goed voor grote presentaties, workshops, persevents, recepties of private dinings.

The Workspace
Voor belangrijke workshops waar inspiratie en connectie bepalend zijn voor het succes wilt u niets aan het toeval overlaten.  De creative space met grote ramen, hoge plafonds en bijzondere inrichting weet altijd weer te prikkelen. The Workspace is 200 m2 en in deze inspirerende vergaderruimte is alles aanwezig voor een succesvolle workshop. In deze inspirerende ruimte staat een grote bar en meerdere lounge area’s voor break-out sessies. De tafels zijn mobiel, waardoor er van 22 personen in boardroom opstelling tot 30 personen u-vorm en 60 personen theater gewerkt kan worden.Reviews

Review schrijven

Er zijn nog geen reviews van dit uitje. Bekijk hier de reviews van andere vergaderlocaties.

Arthur de Vries | ACC Accountants
Prachtige locatie, op een van de hoogste panden van de oude stad. Prachtig uitzicht, veel ramen, prettige mensen, prima faciliteiten, juist geprijsd.
Mascha | Deloitte
Ik heb begrepen van mijn collega Roy dat het een goede bijeenkomst is geweest en dat alles goed verzorgd was. Dank je wel voor de verzorging van alles en wellicht tot een volgende keer.
Zorgeloosch
"Hoi Caro, ja alles perfect verlopen, echt een prachtige locatie, midden in de stad! Heel fijn, bedankt voor je hulp."
Insights2020
"Goedemorgen, iedereen was zeer enthousiast over de locatie. Dus wij houden deze in gedachte voor andere keren. Dank voor de organisatie. Met vriendelijke groeten."
Lebara
"Hoi Eline, de vergaderruimte was geweldig! Wat een locatie zeg en de catering is echt een 10! We hadden ook goed weer dus we hadden alles mee!"
 • Beoordeling: *
 • Toelichting: *
 • Naam: *
 • We tonen uw naam bij de review.
 • Bedrijfsnaam:
 • We tonen uw bedrijfsnaam bij de review.
 • E-mailadres: *
 • Om uw review te verifiëren hebben we uw e-mailadres nodig. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd of gebruikt voor commerciële doeleinden.

Informatie

 • vanaf 10 personen
  ?
  Aantal personen

  De minimale groepsgrootte voor het organiseren van dit uitje.

  Bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
U ontvangt een vrijblijvende offerte op basis van uw groepsgrootte.

Heeft u vragen?

Nadieh Oudeman

Uw voordelen

 • Amsterdam expert sinds 1996
  betrouwbaar en persoonlijk advies
 • De beste prijs/kwaliteit
  op maat georganiseerd voor uw groep
 • Zonder zorgen en goed geregeld
  1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur
puuramsterdam.nl © 2019