Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 020-6260016.
Liever afspreken? Bezoek ons kantoor in hartje Amsterdam.

Klantbeoordeling 9,2

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten
NL | EN

Over ons

Puur Amsterdam is onderdeel van evenementenorganisatie Puur Events. Een landelijk evenementenbureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Puur Events is in 1996 opgericht door Anna-Maria Giannattasio en Edward Mantel: levensgenieters, organisatietalenten en probleemoplossers.

Een onvergetelijke belevenis
Wij gaan voor een pure beleving. Elke keer opnieuw. Ambachtelijk en met liefde en passie georganiseerd. Voor elk budget. Want wij geloven dat u zelfs voor een klein budget een onvergetelijk bedrijfsuitje of teambuilding uitje kunt organiseren met maximaal effect.

Check, dubbelcheck!
Puur Amsterdam is betrouwbaar. Onze eventmanagers bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van uw bedrijfsuitje in Amsterdam vastligt. Echt! Wij hebben pas rust als u onbezorgd kunt genieten. Wij het regelwerk, u de voorpret. 

Beide benen op de grond
Puur Amsterdam is Puur. Ook in ons contact met u. Open, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.  

Onze visie is beleven, genieten, onthouden. Wij gaan voor personeelsuitjes en events die tussen de oren blijven hangen. Niet voor even, maar jaar na jaar… Benieuwd naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag voor!

puuramsterdam.nl © 2019