Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 020-6260016.
Liever afspreken? Bezoek ons kantoor in hartje Amsterdam.

Klantbeoordeling 9,2

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten
NL | EN

Reacties

Door: Els op vrijdag 16 september 2016
Ha ik heb 2 prachtige boerenkoolverhalen......thuis was ik gewend om boerenkool te eten met een stukje worst...totdat ik bij mijn 1e schoonmoeder :-) kennismaakte met haar boerenkool...gestampte aardappelen...gewoon zo als thuis echter met een gehaktbal en jus.... maar wat gebeurde er er kwamen ook een pot augurken en Amsterdamsche uien op tafel, de potten gingen open en ja hoor augurken en uien op de stamppot...mijn mond viel open maar goed toch maar heel voorzichtig geproefd en wat bleek het smaakte eigenlijk best wel...nadat de pan bijna leeg was kwam er fruit op tafel....mijn schoonvader gooide iedereen een mandarijntje toe maar eentje ging mis, pardoes in de pan met jus, jus zat overal maar voornamelijk op mijn nieuwe witte blouse!
Bij mijn 2e schoonmoeder at ik ook boerenkool voor het eerst...ditmaal met heerlijke Hema worst en? Jawel wat kwam hier op tafel ? Satésaus...ook deze variatie bleek toch wel erg lekker....
Nu eet ik boerenkool met satésaus en augurken en Amsterdamsche uien komen ook op tafel!
Ben heel erg benieuwd wat er nog meer voor variëteiten zijn te bedenken met boerenkool!
Door: freya op vrijdag 16 september 2016
Een jaar of 4/5 geleden midden in de winter begon het in de middag te sneeuwen. Het ging als snel harder sneeuwen en toen ik rond 17.00 vanuit mijn werk naar huis ging reed ik vrijwel direct de file in.
Niet erg dacht ik: de naschoolseopvang sluit om 18.30, dus tijd zat. Maar om 18.00 was ik nog geen 5 km van de 15 opgeschoten.
Ik informeerde de opvang dat ik te laat zou zijn en geen idee had hoe laat en belde de moeder van een vriendje van mijn kinderen en vroeg of zij mijn kinderen misschien kon ophalen en thuis kon opvangen. Mijn man zat voor zijn werk in het buitenland.

Pas om 21.00 kwam ik aan bij de vriendin. De kinderen speelden gezellig met elkaar en binnen was het warm. Wil je nog wat eten vroeg ze? Nou graag! Die avond at ik de allerlekkerste boerenkool met worst en een beetje jus.
Door: Hans Reems op donderdag 15 september 2016
Hahaha... heb zeker een mooi stampot verhaal. Schoonmoeder weet dat ik altijd te porren ben voor Zuurkool met worst 'volgens schoonmoeders recept'. Water loopt mij in de mond... Super leuk als ze belt en vraagt "komen jullie van de week eten?... maar er zat meestal een addertje onder het gras. Iedere keer na het eten was er een klusje haha... als het hard geregend had moest de kelder even leeggepomt, moesten net de bloempotten van het terras naar binnen of er was iets met de computer. Nu lachen wij er om als ze ons te eten vraagt... kan zo maar dat er iets gedaan moet worden. En dat vinden we ook helemaal niet erg.
Misschien kan deze stampot herinnering spannender, maar stel dat we er toch de prijs mee winnen dan nemen we schoonmoeder mee... dan vertellen we haar de reden van dit uitje aan tafel. Nou, is dat spannend genoeg?
Door: Denise van Kampen op donderdag 15 september 2016
Thuiskomen van vakantie en dan staat er een heerlijk bord stamppot te wachten met een lekkere hemaworst!
Door: Elja op woensdag 14 september 2016
Mijn beste stamppotherinnering is de zuurkoolstamppot van mijn moeder. Omdat ik in het buitenland woonde, miste ik dat. Je kon er niet echt van die zuurkool kopen maar ook zeker niet van die rookworst zoals die van de Hema! Iedere winter als we op bezoek waren in Nederland en mijn moeder vroeg wat we wilden eten, vroeg ik om zuurkoolstamppot. Nog steeds, trouwens. Ze laat de zuurkool heel lang stoven en ze gebruikt van dat vetspek en ook nog losse spekjes en rookworst ... mjam! Heftig, maar geweldig.

Andere berichten

  Best of 2018: Citygame op maat voor Fox Networks Group
  Geplaatst in Team Puur* op 12 december 2018

    Neem 120 gasten, 7 hardwerkende Puurders en de hele Amsterdamse binnenstad als speelgebied: voilà, dé ingrediënten voor een geweldige citygame op maat voor Fox Networks Group©. Voor eventplanner Nadieh het absolute hoogtepunt van 2018! Hoe creëer je een compleet nieuwe citygame die …

  Lees verder
  Best of 2018: Corporate event op maat voor Adyen
  Geplaatst in Team Puur* op 6 december 2018

  Net als in 2017 organiseerde Puur* ook in 2018 weer het corporate event van Adyen. Een dag met 750 gasten, 250 medewerkers, 50 leveranciers, verschillende locaties en diverse vervoersmiddel. Van ontbijt op kantoor via een sportdag op maat in het Olympisch Stadion naar een bedrijfsfestival waar de gasten …

  Lees verder
  Lichtfestival in Amsterdam: wat betekent dat voor de stad?
  Geplaatst in Tips & inspiratie op 28 november 2018

  Over twee dagen is het weer zo ver: het Light Festival gaat van start! Zo’n zes weken lang genieten van de meest bijzondere lichtkunstwerken in winters Amsterdam. Maar wat zijn lichtfestivals precies? Zijn ze alleen maar leuk of hebben deze events ook nog nut? Tijd om in gesprek te gaan met sociaal geograaf Marloes …

  Lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbsbrief:

puuramsterdam.nl © 2018