Close Menu
 

Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 020-6260016.
Liever afspreken? Bezoek ons kantoor in hartje Amsterdam.

Klantbeoordeling 9,2

Bewaarde uitjes (0)
Bewaarde uitjes

Vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten.

U heeft geen uitjes bewaard.

Venster sluiten
NL | EN

Reacties

Door: kirsten op zondag 24 april 2016
Ik heb enorme behoefte om even te ontsnappen, dus de escaperoom zou geweldig zijn. Reden? Ik ben moeder van een meisje van 1,5 en een zoontje van net 12 weken. Als de ene klaar is met huilen, begint de ander. Bij voorkeur rond 03:30 uur 's nachts, dat begrijpen jullie. Overdag zijn ze gelukkig helemaal niet veeleisend. Afijn... er eventjes tussenuit knijpen met mijn man, daar zijn we dus op meerdere wijze wel aan toe. :)
Door: cor Boeren op donderdag 21 april 2016
Ik ben nog nooit als toerist in Amsterdam geweest. Het is er nooit van gekomen.
Tijd om deze stad te verkennen.
Door: Niels Meester op woensdag 20 april 2016
Eindelijk zijn ik en mijn vrienden afgestudeerd, dat is zeker niet verkeerd.
Na al dat studeren, hoeven wij eindelijk niet meer te leren! We hebben wat te vieren, en het liefste in 4 kwartieren.
En horror film kijken doen wij graag, daar van krijgen we altijd een raar gevoel van in ons maag.
Saw is toch wel onze favoriet, lekker kijken hoe de gevangen door Jigsaw, worden bespied.
Maar hoe zal het ons vergaan, als wij opeens in zo’n Escape Room staan?
Neemt Puur, ons me op avontuur?
Door: Niels Meester op woensdag 20 april 2016
Eindelijk zijn ik en mijn vrienden afgestudeerd, dat is zeker niet verkeerd.
Na al dat studeren, hoeven wij eindelijk niet meer te leren! We hebben wat te vieren, en het liefste in 4 kwartieren.
En horror film kijken doen wij graag, daar van krijgen we altijd een raar gevoel van in ons maag.
Saw is toch wel onze favoriet, lekker kijken hoe de gevangen door Jigsaw, worden bespied.
Maar hoe zal het ons vergaan, als wij opeens in zo’n Escape Room staan?
Neemt Puur, ons me op avontuur?
Door: Conny Damen op maandag 18 april 2016
Sinds 1 maart is er een reorganisatie geweest in onze organisatie, hierdoor ben ik 19 hele lieve, fijne collega's kwijtgeraakt. Wij waren altijd heel erg van lief en leed samen delen. En zijn elkaar nu een beetje kwijt geraakt.

Daarom lijkt het me fantastisch als ik de Smarlappenworkshop zou winnen, kunnen we weer eens heerlijk samen huilen en lachen (vooral lachen)
Door: Miriam Marcus op maandag 18 april 2016
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, das leuk! Ik wil wel graag de smartlappenworkshop winnen. Waarom? Vraag een willekeurig persoon om mij heen maar. Ze zullen zeggen dat ik de koningin van de smartlappen ben! HAHA! Te leuk!
Door: Freya Verhulsdonk op maandag 18 april 2016
Hallo Puur!

Ik wil graag de appeltaartwandeling willen winnen. Ik zou graag mijn organisatie willen overtuigen hoe leuk wandelen met een gids is door Amsterdam.
Laatst stelde ik een culinaire wandeling voor, maar het werd toen toch het floating dinner. Was ook super!
Maar wandelen en de verhaleen van de stad horen.............

Hartelijke groet,
Freya
Door: Wilma Driessen op maandag 18 april 2016
Leuk, een cadeautje krijgen als iemand anders jarig is!
Gefeliciteerd!
Dan zou ik graag de Smartphonegame de Erfenis winnen, omdat mijn vriendinnen en ik dit jaar 50 jaar worden!
Groetjes, Wilma
Door: Colette op maandag 18 april 2016
Wat een leuk idee om zo je jubileum te vieren! Gefeliciteerd!
Ook een mijlpaal voor mij dit jaar: 50 jaar worden. Ik zou het super leuk vinden om dit te vieren met mijn badminton vriendjes en vriendinnetjes die erg van spelletjes houden. Het lijkt me dan ook erg leuk om de erfenis te spelen!
Groet,
Colette
Door: Ivona op zondag 17 april 2016
Hoi,

Als secretaresse ben ik altijd voor andere de leukste teamuitjes aan het zoeken en regelen.
Iedere keer wel weer een hele leuke uitdaging
Maar hoe geweldig zou het zijn als ik nu zelf nu een keer een cool uitje mee zou kunnen maken, zoals de Smartphonegame! Ik moet dan nog wel even nadenken of ik het zou delen met mijn collega's of juist als een verrasing voor mijn vrienden :)

Groetjes,

Ivona

Groetjes,

Ivona
Door: Sandra op zondag 17 april 2016
Betreft de smartlappen workshop. Muziek verbindt, vrienden delen lief en leed en hoe mooi is dat om dat met elkaar te verenigen bij een smartlappen workshop. Met 20 heerlijke mensen gaan we graag uit volle borst zingen!!
Door: Rosalien op vrijdag 15 april 2016
Nu al 12 weken fanatiek aan het sporten 3x pw (daarvoor sportte ik niet), groente, groente, groente eten en heel veel water drinken en ik ben...tromgeroffel... Jaja wel 2 (twee) kilo afgevallen... Arghhh!!! Als beloning voor veel inzet en weinig resultaat zou ik graag wel een "vette" prijs willen winnen waarbij ik nog meer calorieën kan verbranden: Escape room :-)
Door: Hanneke Gardenier op vrijdag 15 april 2016
20 jaar, gefeliciteerd! Zou erg leuk zijn om mijn man te verassen met een appeltaartwandeling voor zijn 40e verjaardag!!
Door: René Spreeuw op vrijdag 15 april 2016
Ik wil winnen omdat ik als geboren, maar uitgevlogen, amsterdammer graag met het leukste evenementen bureau wel weer eens even puur wil genieten met een paar vrienden van het mooie mokum.
Door: Ilonka van der Meer op vrijdag 15 april 2016
Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie 20 jarig bestaan! Een top prestatie en dat nog maar veel mooie jaren mogen komen met geweldige uitjes!

Lastig om een keuze te maken tussen deze activiteiten. Maar ik ga toch voor de escaperoom helaas heb ik nog nooit 1 getest e het lijkt mij een super leuke ervaring om een keer mee te maken. Ik weet ook nog wel een aantal mensen die dan zeker wel mee willen!

Ik ga duimen het zal echt super leuk zijn om te winnen!
Door: Julia Bakker op vrijdag 15 april 2016
Ik hoor altijd superverhalen over het Mysterium! Ik en mijn theatergroepje zouden deze heel graag is bezoeken want het klinkt altijd supertof! En we houden van Ruud, jullie trouwe werknemer! :)
Door: Karen Witte op vrijdag 15 april 2016
De escape room in Utrecht lijkt mij helemaal top omdat ik als Amsterdammer nog nooit in hartje Utrecht geweest ben en graag een uurtje wil breinbreken met vrienden en daarna de stad verder ontdekken!
Door: Els Sonepouse op vrijdag 15 april 2016
Ja ik zou graag de appeltaart wandeling willen make nmet mijn vriendinnen, we worden namelijk dit jaar allemaal 58 en zijn geboren in 1958! Hoe leuk is dat? 58 worden in je geboortejaar 58!
vr.gr
Els
Door: Anne Drenth op vrijdag 15 april 2016
Ik zou supergraag de Escaperoom willen doen met mijn vriendinnen! We zitten allemaal in ons eindexamenjaar van 6 Atheneum dus we hebben behoorlijk last van eindexamenstress. Met dit uitje kunnen we veel lol maken. Zo kunnen we niet alleen ontsnappen uit de escaperoom, maar ook ontsnappen aan de eindexamenstress.
Door: Diedeke Witte op vrijdag 15 april 2016
Ja die escaperoom lijkt me heerlijk om eens te bekijken! Ten eerste omdat ik mijn favo ex-werkgever in volle glorie nog maar weer eens aan het werk zie gaan, maar ook omdat ik voel dat ik de volgende keer echt zal gaan ontsnappen uit een escaperoom en waar beter om dat te doen, dan bij Puur?! Overigens lijkt de escaperoom mét appeltaart me echt de max :)
Door: Merel van Wijk op vrijdag 15 april 2016
Allereerst Happy Birthday met jullie 20 jarig bestaan! Op naar de volgende 20!
Het lijkt mij fantastisch om de beste escaperoom ooit te ontdekken met Puur evenementen. Als echte inspector Gadget wil ik alles uit de kast halen om de escape room binnen de tijd te verlaten. Samen met mijn collega's zou ik graag die uitdaging aan willen gaan!!!

Hartelijke groet,

Merel van Wijk
Door: Betty op vrijdag 15 april 2016
Gefeliciteerd met je 20ste verjaardag! Het lijkt me super om de escape room te winnen. Lijkt me erg leuk om met mijn gezin opgesloten te zitten:-). Groetjes, Betty
Door: Jos Spinder op vrijdag 15 april 2016
Wij willen heel graag de escaperoom Mysterium doen.
Zoveel over gehoord. Hoop dat we deze winnen.
Door: Saskia Kalkman op vrijdag 15 april 2016
Hoi hoi,
Het lijkt mij leuk om met mijn vriendinnen de appeltaartwandeling door de Jordaan te beleven! Allemaal afgelopen jaar bevallen van prachtige kids en daarom nu even heerlijk tijd voor onszelf. En wij als TOP moeders verdienen zo'n uitje gewoon ;-)

Groetjes,
Saskia Kalkman uit Zeist
(0641466936)
Door: Vivian greuter op vrijdag 15 april 2016
ik ben 25/4 jarig en het zou een super tof verjaardagscadeau zijn een ervaring met vrienden die we niet snel zullen vergeten. We hebben het nog vaak over het vrijgezellenfeest die we met jullie hebben beleefd. Dat was een mega succes. Ik ga voor de beste escaperoom ooit! in Utrecht
Groetjes, Vivian
Door: Bionda van Overloop op vrijdag 15 april 2016
Betreft de Escaperoom. Ben zo benieuwd of mijn collega's al samenwerkend de kamer zullen verlaten. Dat is pas een uitdaging! Om daar achter zien te komen lijkt mij dit event super gaaf om te winnen. Het zal net zo leuk zijn als jullie eerder georganiseerde uitjes! Duimen maar! Groetjes Bionda namens Auto XL Leiden
Door: Nicolle van Baardewijk op vrijdag 15 april 2016
Vorig jaar op 25 april zijn mijn man en ik als verrassing tijdens een feestje getrouwd. We hebben belooft dat we nooit meer met verrassingen zouden komen, maar dit is natuurlijk een uitgelezen manier om toch onze belofte te breken en dan graag met de Escape room in Utrecht!

Groetjes,
Nicolle
Door: Kim op vrijdag 15 april 2016
Ja, ik wil heel graag wandelen met appeltaart met al liefste vriendinnetjes!

Andere berichten

  Zin in de leukste en beste bedrijfsuitjes van Amsterdam? Hier je 10 stappen plan.
  Geplaatst in Tips & inspiratie op 12 juni 2019

      Wat zijn de leukste en beste bedrijfsuitjes van Amsterdam? Hier een 10 stappenplan zodat het onvergetelijk goed gaat worden.     1 De uitnodiging brengt rust, inzicht en voorpret. Wat zet je er allemaal in? Ben jij iemand die de dag een verassing wil laten zijn? Om eerlijk te …

  Lees verder
  Schaatsen in Amsterdam 2019
  Geplaatst in Tips & inspiratie op 23 januari 2019

  Schaatsen op de grachten, vorig jaar kon het nog! Nu het weer echt koud is en het zelfs al heeft gesneeuwd, kijken we mijmerend terug. Mogen we dit jaar nog? Of moeten we wachten op een nieuwe ijstijd? Dat laatste sowieso niet. Amsterdam heeft een aantal kunstijsbanen om je mee te vermaken. Een aantal ijsbanen zijn al …

  Lees verder
  Best of 2018: Citygame op maat voor Fox Networks Group
  Geplaatst in Team Puur* op 12 december 2018

    Neem 120 gasten, 7 hardwerkende Puurders en de hele Amsterdamse binnenstad als speelgebied: voilà, dé ingrediënten voor een geweldige citygame op maat voor Fox Networks Group©. Voor eventplanner Nadieh het absolute hoogtepunt van 2018! Hoe creëer je een compleet nieuwe citygame die …

  Lees verder

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwbsbrief:

puuramsterdam.nl © 2019