Advies nodig? Ga naar het contactformulier of bel 020-6260016.
Liever afspreken? Bezoek ons kantoor in hartje Amsterdam.

Klantbeoordeling 8,9

puuramsterdam.nl 4.5 5 160
Bewaar

Picknick

 

Wat is er nu heerlijker dan met een gezellige groep vrienden, familie of collega’s te picknicken in het Vondelpark? Heerlijk neerploffen op een kleed vol heerlijke verse en originele gerechtjes op een prachtig plekje in de buitenlucht.

Of u nu eens verrassend wilt ontbijten met familie, bijzonder wilt lunchen met uw collega’s of uitgebreid wilt genieten met uw vrienden: wij zorgen ervoor! Van verse en bijzondere ingredienten maken we de meest smaakvolle gerechten voor een buitengewone picknick. We stemmen onze gerechten perfect af op uw smaak.

Wilt u een picknick op een eigen gekozen locatie (bijvoorbeeld in uw eigen tuin of kantoortuin) of heeft u speciale wensen? Geen punt. Neem contact op en we doen u met liefde direct een inspirerend voorstel op maat. Ook voor slecht weer hoeft u niet bang te zijn, dan regelen we een alternatief programma!

020-6260016

Informatie

 • vanaf 10 personen
  ?

  Personen

  Wij organiseren dit uitje vanaf deze groepsgrootte. Bent u met minder personen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

  Bent u met méér dan 40 personen? Informeer dan naar onze speciale prijs voor uw groepsgrootte!

 • 02:00 uur
 • vanaf 29,50 p.p.
  ?

  Prijs

  De prijs is exclusief BTW en is afhankelijk van uw groepsgrootte en exacte invulling van het programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we doen u een passend voorstel op maat!

Reviews

Er zijn nog geen reviews beschikbaar.

puuramsterdam.nl © 2016