Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Expeditie Robinson in het park

Trotseer de jungle met jouw team en strijd gezamenlijk voor de winst tijdens Expeditie Robinson in Amsterdam!
Expeditie Robinson in het park
Expeditie Robinson in het park
Expeditie Robinson in het park
Expeditie Robinson in het park
Expeditie Robinson in het park
Expeditie Robinson in het park
Expeditie Robinson in het park
Expeditie Robinson in het park

Waarom is Expeditie Robinson in het park in Amsterdam zo goed?

Op zoek naar de ultieme teambuilding of vrijgezellen uitdaging in Amsterdam? Het ultieme overlevingsspel waarbij proeven worden doorstaan en teams gebouwd worden! Voor iedereen die elke donderdag zit te balen dat alleen BN’ers aan Expeditie Robinson mee mogen doen. Bij Puur* kan iedereen de uitdaging aangaan! Hoe overleef je de Hollandse jungle? Welk team slaagt erin met kracht, strategisch inzicht, slimmigheid en volharding de proeven te doorstaan? Aan het einde van de expeditie is het duidelijk wie de koning van de Hollandse jungle is.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

In ieder park of grote open plek in de buitenlucht uit te voeren: bepaal in overleg met ons jouw favoriete locatie en begin met verheugen. Op de grote dag word je verwelkomd door onze enthousiaste spelmaker, die de spelregels uitlegt en jouw gezelschap opdeelt in teams. Klaar voor de start? Bouw een reuzenkatapult om ongewenste beesten op afstand te houden. Werk aan teamvertrouwen door middel van spannende trust games. Ontdek de Robinson in je tijdens de vuurproef. En dan de grote finale: kompas jou weg van tent naar de open plek. Maak vuur, brand het touw door, ren naar de reuzenkatapult en schiet een meloen in het juiste vak. Wie is de winnaar?

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:30 uur
  • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
  • Locatie in Amsterdam
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen (o.a. reuzenkatapult, vuurproef, eetproef, boogschieten etc.)
  • Keuze uit verschillende spellen
  • Prijsuitreiking met prijsbeker voor het winnende team

Beoordeling van onze klanten

ABN AMRO

Dank voor jullie enthousiasme en begeleiding! We hebben met onze afdeling een prachtige Expeditie gehad in het ''verlaten Flevopark''! ;-)
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Jan Heida | ABN AMRO

Het was echt fantastisch! Iedereen in de groep heeft ervan genoten. De Puur begeleiders waren echt super enthousiast en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Femke Tophoven

Openbaar ministerie

Het was erg leuk en gezellig. De begeleiding heeft het goed gedaan. Het park was ook een goede locatie en ... Lees verderwij hadden ook veel geluk met het weer. Veel positieve reacties ontvangen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Selma Schutter | Openbaar ministerie

Het was zeer geslaagd. Het brein even losmaken en anders inzetten. De tijd ging veel te snel, dus dat is ... Lees verdereen goed teken. Veel dank!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marieke Uildriks

Met een groep hebben wij de Expeditie gedaan en afgesloten met een gezellig tapas diner. Puur heeft naar onze wensen ... Lees verdergeluisterd en binnen korte tijd een passend programma en menu samengesteld. De dag zelf is volgens planning en verwachtingen verlopen. Zeker een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frank Swinkels

Julia's

Het perfecte teamuitje! Een hele leuke middag gehad, dankzij de organisatoren en enthousiaste spelmakers. Zeker een aanrader voor wie eens ... Lees verderwat anders wilt doen dan bowlen
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Thelma Boateng | Julia's

UW

Bij 35 graden Expeditie Robinson...pfff! Maar wat een leuke middag. Spelmakers Nado en Nina stonden ons team op te wachten ... Lees verderin het park. De spellen; vuur maken, de zo smaakmakende eetproef, katapult bouwen en gebruiken, touwtrekken waren een aantal proeven die zo herkenbaar zijn in het Tv-spel en uitdagend om nu zelf aan de slag te gaan. De onderverdeling in 4 teams zorgden voor een sportieve strijd onderling en anderzijds een hernieuwde samenwerking. Dank jullie wel voor deze geslaagde middag!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Saskia van der Bas | UW

Robert Half

Twee keer Expeditie Robinson door Puur erg goed en leuk geregeld (1 keer voor collega's in Amsterdam en 1x voor collega's ... Lees verderin Utrecht). Goed Teambuilding Event! In teams ga je echte Robinson proeven doen die zorgen voor een leuke strijd. We hebben vooral ook veel gelachen. Echt een aanrader!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Elina van Rijswijk | Robert Half

OBS de Tweemaster

Heel leuk teamuitje gehad met ons team van leerkrachten. Leuke spellen, goede organisatie en een heerlijk diner achteraf. De spellen ... Lees verderwerden goed begeleid en zat ook goed in elkaar. Wij hebben een leuke middag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Patricia Spruijt | OBS de Tweemaster

Wij hebben prima gehad. De training was zeer geslaagd.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Bianca Wouters
Bekijk Herken de Mol
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Herken de Mol

Een actief en spannend spelletje Herken de Mol in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
vanaf €34,50 p.p. excl BTW

Sloepen Puzzeltocht

Baan jezelf een weg door de Amsterdamse grachten, los uitdagingen en raadsels op tijdens de sloepenpuzzeltocht in Amsterdam!
Bekijk Sloepen Puzzeltocht
Bekijk Pubquiz
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Pubquiz

Test de kennis van je collega´s met een gezellige Pubquiz in Amsterdam!
Bekijk Pubquiz